• Slideshow01

De coach

Ik ben Nathalie van Koesveld (52) en ik ben van jongs af aan al bezig met paarden. Vandaar dat ik van werken met paarden mijn beroep heb gemaakt. Niet alleen omdat deze dieren me aanspreken maar ook omdat ik kies voor fysiek bezig zijn, buiten bezig zijn en diversiteit. 

Ik ben in 2012 gestart met mijn praktijk en heb me inmiddels via diverse wegen doorontwikkeld waardoor ik een stevige basis heb als psychosociaal therapeut.  Ik werk veel met ouders en kinderen maar daarnaast weten ook volwassenen de weg naar mijn praktijk te vinden.  Door de jaren heen is mij duidelijk geworden dat de doelgroep die het best mij mij past mensen zijn die opgegroeid zijn in een gezin waar gedoe was. Dit kan zijn door een ouder die psychisch in de knoop zat, of een broer of zus die eigenlijk alle aandacht nodig had.

Mensen omschrijven mij als oprecht betrokken is, zorgvuldig , maar kan je ook een spiegel voor houden. Daarnaast hou ik ervan om vooral mijn creativiteit en te gebruiken wat betekent dat ik geen 'standaard' methodes inzet.

Kinderen zeggen wel eens; "Het is wel een beetje gek maar wel leuk". 

Ik heb veel kennis en ervaring opgedaan op het gebied van vroegkinderlijk trauma en traumabehandeling. In het verleden heb ik gewerkt als CREF- methode behandelaar. Inmiddels heb ik mijn eigen weg hierin gevonden en heb de waardevolle onderdelen geintegreerd in mijn werkwijze. Na jaren ervaring heb ik mijn eigen manier van werken ontwikkeld waardoor ik af kan stemmen en maatwerk kan leveren in een behandeltraject. 


Ik vind het belangrijk mijn kennis op peil te houden en volg regelmatig bij- en nascholing. Zo heb ik aanvullende opleidingen gevolgd op het gebied van levensloop- en loopbaanontwikkeling en het begeleiden van mensen die verlieservaringen te verwerken hebben.