• Slideshow01

CREF-methode

Als ervaringsdeskundige heb ik me gespecialiseerd in het behandelen van hechtingsproblematiek/GBS en (vroeg ontstaan) PTSS.

De CREF-Methode kan jou ook helpen als jij in jouw dagelijks leven problemen ervaart.

Tegenwoordig wordt steeds meer onderkent dat nare ervaringen die opgedaan zijn in de (vroege) kindertijd de bron kunnen zijn van problemen die mensen in hun latere leven ervaren. Zelfs ADHD en sommige diagnoses binnen het Autistische Spectrum vallen hieronder.

Zo kun je als baby (dat kan zelfs al in de baarmoeder zijn geweest) of als klein kind iets meegemaakt hebben waardoor er geen veilige hechting kon plaatsvinden en zich geen fundamenteel basisvertrouwen heeft kunnen ontwikkelen.

Heb je het gevoel dat nare gebeurtenissen in jouw verleden de bron kunnen zijn van het probleem waar je nu tegenaan loopt? Check onderstaande knop om te kijken of je wat herkent.

De CREF-Methode is breed inzetbaar!

In de ruim 10 jaar dat wij als CREF hehandelaren ervaring hebben opgedaan met deze aanpak blijkt dat deze veel breder inzetbaar is dan alleen voor hechtingsproblemen. De methode is ook succesvol gebleken bij het behandelen van:

  • depressieve klachten;
  • onbegrepen lichamelijke klachten;
  • burn-out;
  • angststoornissen;
  • kanker (complementair op reguliere behandeling).

Wil je hier meer over weten? ik geef kennismakingsworkshops, voorlichting en lezingen over de CREF methode.

In mijn verhaal neem ik je mee in de achtergronden, de visie en de toepassing en ik laat je op een ervaringsgerichte manier laten kennismaken met wat de CREF-Methode inhoudt.

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. als je interesse hebt in een lezing of workshop.

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Ook het boek Levensbelang van Baukje van Leeuwen is bij mij te bestellen door op het plaatje van het boek te klikken. (€ 20,00 per stuk excl verzendkosten).

 Wil je weten hoe de CREF-Methode werkt? Onderstaand filmpje geeft uitleg.