• Slideshow01

PUUR|EAC gaat onderdeel uitmaken van Praktijk Metafoor

In 2012 ben ik gestart met praktijk PUUR | EAC. De afgelopen 9 jaar heb ik me heel veel plezier en voldoening zowel jeugd als volwassenen geholpen met het vergroten van hun weerbaarheid, veerkracht en zelfvertrouwen. Natuurlijk met paarden als co-coaches, spiegel, hulpbron,  graadmeter, of hoe je het ook maar wil noemen. 

PUUR | EAC heeft bestemming bereikt

Ik merk al een tijdje dat ik 'uit mijn jasje gegroeid ben' om het zo maar eens te zeggen.
Ook ik 'groei door' Dit maakt ik ergens in mezelf het gevoel tegengekomen ben dat mijn praktijk PUUR EAC zijn 'bestemming bereikt' heeft. Dat het tijd is voor verandering. 

Toen ik twee 3 jaar geleden startte met een praktijk voor psychosociale therapie en hypnotherapie leek het mij fijn om voor potentiele clienten helderheid te scheppen. Dat leidde tot twee websites . Een voor werken met paarden (www.puur-eac.nl) en een voor psychosociale therapie en hypnotherapie (www.praktijkmetafoor.nl). 

Inmiddels ben ik zover om toch de keuze te maken om beide praktijken samen te voegen. Dit geeft een totaalbeeld en helderheid wat ik bied aan mogelijkheden, namelijk psychosociale hulpverlening.
Hierbij kunnen de indersteundende interventies verschillen. Dit kan naar wens  mét of zonder paard. 

PUUR|EAC zal daarmee onderdeel uit gaan maken van Praktijk Metafoor. In de loop van 2021 zal deze website uit de lucht gaan en zal mijn andere website her-ingericht worden en zal hulpverlening met paarden via die lijn aangeboden gaan worden. 

logometafoor

Therapeutische interventies via samenwerking met Paardkrachtig
Therapeutische begeleiding en traumabehandeling met behulp van paarden zoals ik dat al sinds 2017 doe, zet zich voort binnen mijn samenwerking met Paardkrachtig.